AKTUELNO

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je da su važne odluke, poput promene Ustava, ili spoljni pritisci, razlozi zbog kojih se raspisuju izbori.

Ona je za Večernje novosti od četvrtka, 16. novembra, kazala da postoje razlozi za i protiv raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora a da će svoj stav o tome izneti na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke u subotu.

- Radimo u otežanim uslovima i treba razmisliti kako dalje, ali po mom mišljenju, izbori se pre svega, raspisuju onda kad nas očekuju važne odluke, kao što je promena Ustava koja je neophodna zbog EU, kada imamo strašne pritiske spolja na našu zemlju, kao što ih imamo sada, navela je predsednica skupštine.

Upitana kako komentariše zahtev opozicije da uputi zvanična poziv OEBS-u da nadgleda predstojeće izbore u Beogradu, Maja Gojković je ocenila da se radi o "pokušaju onih koji svakog dana pričaju da su pobedili, da nađu alibi za poraz na tim izborima".

Pročitajte još: SNS: LOPOVSKO-TAJKUNSKA DRUŽINA plasira IZMIŠLJOTINE i troši MILIONE za putovanja na EGZOTIČNE DESTINACIJE!

#Izbori

#Maja Gojković

#SNS

'