AKTUELNO

Još jednom je pokazao koliki je licemer!

Bivši internacionalni sekretar DS Vladimir Todorić napustio je pre devet meseci Demokratsku stranku zbog podrške koju je pružila Saši Jankoviću na predsedničkim izborima, a sada kao član Narodne stranke Vuka Jeremića tog istog Sašu Jankovića hvali i pozdravlja saradnju sa njegovim pokretom. Valjda se i on sprema za izbore u Beogradu.

Todorić je Demokratsku stranku napustio početkom godine, kada je podršku iste Jankoviću ocenio kao "pokušaj pranja imidža u građanskoj javnosti, a ne jasan cilj pobede na predsedničkim izborima". Međutim, nakon sastanka Jeremićevih i Pokreta slobodnih građana, osvanuo je ponosan Tvit na Todorićevom profilu:

Foto: Printscreen Twitter

Analitičar Dejan Vuk Stanković rekao je  za medije više puta da su se pojedini opozicionari toliko uželeli vlasti, da im više nije bitno što sami sebi konstantno "uskaču u usta".

- Očigledno ih više ne zanima ni ko kakvu politiku kandiduje ni ko će kome biti partner - jedino im je bitno da se po svaku cenu dokopaju funkcija i fotelja - istakao je Stanković.

Pročitajte još: SRAMOTA: SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ I ZORAN ŽIVKOVIĆ svrstali se na stranu Bakira Izetbegovića?!

Pročitajte još: JAD I BEDA SRPSKE OPOZICIJE: Pljuju se i preko Tvitera, a lažu građane! (FOTO)

#Saša Janković

#Vladimir Todorić

#Vuk Jeremić

'