AKTUELNO

Srpska narodna partija pozivala je danas nadležne da sprovedu istragu o zloupotrebama koje je predsednik pokreta "Dosta je bilo", Saša Radulović, izvršio kao stečajni upravnik preduzeća "BIP" 2014.

U saopštenju SNP se navodi da je Radulović kao stečajni upravnik BIP-a angažovao udruženje "Pronet" da zaposlenima u ovom preduzeću pruža ekspertske usluge iz oblasti "celoživotnog učenja", takozvanog "lajf-koučinga".

BIP je za ove usluge platio Pronetu više od 1,3 miliona dinara iako je u tom trenutku ovo preduzeće već bilo u ogromnim gubicima.

- Zahtevamo od Saše Radulovića da odgovori na pitanje: da li je tačno da je šef udruženja Pronet u tom trenutku bila supruga funkcionera pokreta Dosta je bilo Aleksandra Stevanovića, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je ovo samo jedno od pitanja koje će SNP u narednom periodu uputiti Saši Raduloviću, čoveku falsifikovane biografije, za kojeg je dokazano da u Sjedinjenim Američkim Državama duguje na ime poreza više od milion dolara.

Krajnje je vreme, smatraju u SNP, da utajivač poreza i lažni borac za prava građana, Saša Radulović, krivično odgovara za svoje postupke.

Pročitajte još: BAHATI PUTNIK I HEDONISTA: Jeremić za kavijar i šampanjac potrošio 220.000 evra!

#Saša Radulović

'