AKTUELNO

Omladina Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke obeležila je 3. decembar - Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Posetili su Humanitarnu organizaciju “Dečje srce” i kafić “Zvuci srca”, gde su zaposleni mladi sa invaliditetom i sa njima razgovarali o njihovom položaju u društvu, ali i dali svoj doprinos u vidu kupovine predmeta koje su članovi Humanitarne organizacije sami napravili i dizajnirali, saopštila je SNS.

Kako je navedeno u saopštenju, politika Srpske napredne stranke je briga o svakom čoveku, te je važno stvarati društvo jednakih šansi za sve.

Ukazuju, da su godine iza nas bile teške i "podsetile nas na to koliko je važna solidarnost i jedinstvo među ljudima".

- Naši prethodnici nisu imali sluha za ovu kategoriju društva i u budžetu Grada za njih nije bilo mesta. Odgovorna vlast u Beogradu, predvođena Srpskom naprednom strankom unapredila je prava i usluge socijalne zaštite. Cilj današnje akcije omladine Gradskog odbora Beograd jeste da se podsetimo šta smo sve uradili za ovu kategoriju stanovništva, ali i da se skrene pažnja na ono što je potrebno dodatno učiniti kako bi ovim ljudima život bio još sadržajniji i kvalitetniji - kaže se u saopštenju SNS.

#Beograd

#Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

#Omladina

#SNS