AKTUELNO

Aleksandar Đurđev, poslanik u Skupštini Vojvodine, rekao je za Novo vikend jutro Jovane Jeremić na TV PINK, da kada pričamo o NATO bombardovanju 1999. godine, treba da se podsetimo i trgovine ljudskim organima, što je i danas tema u Ukrajini.

- Ima veliki broj ranjenih koji nisu preživeli jer se trguje ljudskim organima na veliko i to je još jedna tema koju treba rasvetliti – rekao je Đurđev.

Kada je u pitanju rusko-ukrajinski sukob, kao i uplitanje CIA-e, rekao je da se tamo vodi ozbiljan rat gde je sve dozvoljeno, pa i korišćenje polu informacija.

- Videli smo funkcionere NATO koji su isticali pravoslavlje kao jednu od najvećih pretnji za zapad, tako da će se udari na crkvu, bilo ruska ili srpska, nastaviti i dalje – rekao je Đurđev.

Foto: TV Pink Printscreen

Uglješa Mrdić, narodni poslanik, rekao je da se CIA meša u svako žarište svuda u svetu već odavno. Dodaje da oni ostvaruju interese Amerike u celom svetu.

- Imali smo prilike da vidimo da je svaki drugi špijunski film o dejstvu CIA-e po svetu. To je postala normalna pojava, a ono čime treba da se bavimo kao Srbija, jesu naši interesi i kako da odgovorimo na pritiske – rekao je Mrdić.

Kako kaže, licemerno je kada nam traže da se suprostavimo Rusiji, a zatim i ucene tako što kažu da je bitan teritorijalni integritet svake države, samo to ne važi u našem slučaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ibro Ibrahimović ispred Biroa za borbu protiv trgovine ljudima, rekao je da je tema KiM nešto na šta uvek treba da podsećamo.

- Tužba je nešto što je možda neka satisfakcija, ali u periodu koji dolazi imaćemo veliku štetu koja već dolazi, u vidu bolesne dece i nemogućnosti rađana – rekao je Ibrahimović.

Autor: