AKTUELNO

U Jagodini je danas održan prošireni sastanak Predsedništva Jedinstvene Srbije, kome su prisustvovali i članovi Izvršnog odbora stranke, a centralna tema bila je održavanje 5. redovne Izborne skupštine Jedinstvene Srbije.

Sastankom je predsedavao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Konstatovano je da će 5. redovna Izborna skupština Jedinstvene Srbije biti održana u subotu 26. novembra sa početkom u 12 časova u MTS dvorani u Beogradu (bivši Dom sindikata), a izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije prisustvovaće 1600 delegata iz cele Srbije.

Na Izbornoj skupštini bira se predsednik stranke, a oba pokrajinska odbora Jedinstvene Srbije, za Kosovo i Metohiju i Vojvodinu, kao i svi gradski i opštinski odbori iz cele Srbije jednoglasno su podržali kandidaturu Dragana Markovića Palme za novog – starog predsednika stranke.

Pored izbora predsednika Jedinstvene Srbije, na izbornoj skupštini biraće se i potpredsednici, kao i Glavni i Izvršni odbor te nadzorni odbor i Staturna komisija Jedinstvene Srbije.

Foto: JS

„Za Jedinstvenu Srbiju su porodica, interes države Srbije, kao i svih naših građana na prvom mestu. Jedinstvena Srbija se zalaže za jedinstvenu Srbiju sa dve pokrajine, Kosovom i Metohijom i Vojvodinom, a naš slogan „Domaćinski“, koji je ustanovljen na osnivanju stranke na Sretenje 2004. godine, niti smo menjali niti ćemo ga menjati, jer je taj naš slogan i naš program, jer mi se domaćinski ponašamo i prema porodici, prema državi i prema svim građanima“, rekao je osnivač i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Na 5. redovnoj Izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije biće prisutni koalicioni partneri i gosti.

Autor: