AKTUELNO

Dejan Kesar, član Predsedništva Srpske napredne stranke kaže da najgori među najgorima nastavlja po starom njima znanom uhodanom principu.

- Laž i samo laž da bi se sakrila istina. A istina jeste da se javnosti obraća propali primerak pokvarenog biznismena koji je u biznisu tražio način da se obogati preko grbače naroda. Kao da taj isti narod nisu do 2012. godine pljačkali, ponižavali pa bi opet još više. Granice Ćutinog bezobrazluka i lopovluka njegovih koalicionih satrapa su samo njima poznate ali te granice ne priznaje kulturna i poštena Srbija. Najmanje prava da bilo šta kaže na račun Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije ima narodni poslanik koji u salu ulazi sa cigarom a tobože se zalaže za ekologiju. O ekološkim udruženjima govori onaj koji je direktno pozivao da se zatvaraju ulice, auto-putevi, da roditelji iznose decu iz kola kao pasoše, da bi ti “veliki” ekolozi opravdali novac koji dobijaju iz inostranstva - naveo je Kesar.

- Od onih koji sve najgore misle za Srbiju i za njene građane. Priča veliki biznismen o investicijama a ne želi da kaže da je taj isti Aleksandar Vučić lično otvorio preko 250 fabrika u mestima u kojima je tajkunski režim zatvarao fabrike i ostavljao kompletne porodice na ulici - dodao je on i napomenuo:

Nije rekao da danas prosečna plata iznosi preko 650 evra što je duplo više nego 2012. godine. Ali nije rekao ni da se za vreme Aleksandra Vučića izgradilo preko 300 kilometara auto-puteva, kojima Violini miljenici svaki dan putuju do Skupštine. I neće to nikada reči jer to bi rasvetlilo njihovo neznanje, nesposobnost i nestručnost. Lagaće svaki dan, obmanjivaće narod, zatvarati ulice jer je to jedino što znaju. S druge strane Aleksandar Vučić će i dalje voditi politiku stabilnosti, mira i ekonomskog napretka jer narod prepoznaje ko se bori za našu Srbiju a ko želi da je upropasti i zgazi kao do 2012. godine. Upravo ovakve Ćute, Tute i mute.

Autor: