AKTUELNO

Gradski menadžer je istakao da se od Šabića bolje ponašanje nije ni očekivalo.

Gradski menadžer Goran Vesić danas je izjavio da saopštenje poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića da je pokrenuo proces nadzora nad projetkom Beogradske senior kartice pokazuje da se ne ponaša kao poverenik već kao "politički potrčko".

Vesić kaže da od čoveka koji je do pre samo nekoliko meseci najavljivao da će biti kandidat za gradonačelnika ništa drugo i ne može da se očekuje.

Foto: Tanjug

- Koliko je sve apsurdno u ponašanju Šabića pokazuje činjenica da je Grad Beograd, u skladu sa zakonom, danas poslao Obaveštenje o uspostavljanju baze podataka jer projekat počinje sutra. To naravno, nije sprečilo Šabića da danas objavi svoje političko saopštenje čiji je cilj da se zaustavi proiekat koji penzionerima treba da omogući brojne popuste i koristi - ukazao je Vesić.

Navodi da Grad Beograd ima brojne baze podataka i da ih sve vodi u skladu sa zakonom pa će tako biti i sa ovom.

On je poručio Šabiću da svojim politikanstvom neće sprečiti rukovdostvo grada da pomogne penzionerima.

Pročitajte još: Predsednik Vučić: Postoje OZBILJNI ARGUMENTI za vanredne parlamentarne izbore (VIDEO)

- Žalosno je što se poverenik za informacije od javnog značaja pretvorio u političkog potrčka propalih opozicionih stranaka - ocenio je Vesić.

Šabić je saopštio da je po službenoj dužnosti pokrenuo postupak nadzora nad Gradskom upravom grada Beograda povodom sprovođenja Zakona o zaštiti podataka o ličnosti a u vezi zbirke podataka koja sadrži podatke o korisnicima "Senior kartice".

#Goran Vesić

#Rodoljub Šabić

'