AKTUELNO

Puno je razloga da se atentat na premijera Đinđića uporedi sa ovim događajima danas, kada na videlo izlaze sve opasnosti koje su pretile predsedniku Srbije, rekao je za PINK marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Ima puno razloga da se taj događaj poredi sa svakim sledećim slučajem kada se ismevaju realne ili najavljene opasnosti po život predsednika - rekao je Krstić.

Kako kaže, na stranu to što mogu da se porede i političke ličnosti, dodaje da imamo medije koji kada dobiju mejl sa pretećom sadržinom vrlo ozbiljno tome pristupaju.

Foto: TV Pink Printscreen

A kada su upućene ozbiljne pretnje ili realna opasnost predsedniku države, onda usledi opšti podsmeh. Takođe, kada se novinari Pinka biju ispred zgrade, onda kreće kreveljenje i omalovažavanje kao i priželjkivanje i žal što nisu dobili više batina - rekao je Krstić.

Takođe, dodaje, kada se ispred Informera skupi narod i fizički napadne urednika, ponovo, kako kaže, imamo buru smeha.

Dan posle njihovog telegrama koji su dobili, pojavila su se tri teksta koja su govorila da je Vučić autor toga, i istog trenutka su njega okrivili za nešto što je stiglo iz Švajcarske. Isto tako je bilo i sa pričom o atentatu, tako su isto posle samo pet minuta "znali" da je to laž i da je sve u marketinške svrhe. To nije novinarstvo, to je divljaštvo - rekao je Krstić.

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, rekao je da su se i njima iz Srpskog telegrafa isto podsmevali i navodili da sve rade u propagandne svrhe.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi možete da vidite koja je to banda i po količini novca koju su spremni da odvoje, kao i po angažovanju crnogorskih službi. Vidimo i da su konektovani i sa nekima iz naših službi. Onda, imamo i strani faktor koji je ovde nezaobilazan i koji ima svoju agendu kako treba da izgleda Srbija bez Vučića - rekao je Milovanović.

Kako kaže, u narednom periodu će se otvoriti nov paket skaj telefona, gde se naširoko priča o tome kako treba da se "skrati" Vučić, kao i opisivanje načina likvidacije.

Oni navode tačno koje su bile opcije za njegovu likvidaciju - kaže Milovanović.

Autor: