AKTUELNO

Komentarišući izjavu Srđana Lalića, člana ozloglašene kriminalne grupe Veljka Belivuka, koji je juče priznao da su dobili novac kako bi se izvršio atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J.Vučićević, rekao je za NOVO JUTRO TV PINK da je ovo definitivna potvrda onoga što su naslućivali i iz bezbednosnih saznanja imali kao informaciju još od početka prošle godine.

Želim da se svi podsetimo. Tada smo imali i snimke koji su procureli iz istrage i gde se vidi kako su pripadnici klana Belivuk vežbali upotrebu, pucanje iz snajpera. Tada su brojni ljudi pitali zbog čega bi neko vežbao pucanje iz snajpera? – podsetio je Vučićević.

On je rekao da se iz snajpera ne ubija protivnik konkurentskog navijačkog klana, kao ni huligani po ulicama, dodaje da se zna ko se i zašto ubija iz snajpera.

Tada su nam se hejterski mediji podsmevali. Ja bih ih danas pitao hoće li se neko izviniti i hoće li reći izvinite lagali smo – rekao je Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, oni su januara 2021. godine tvrdili da svi mi lažemo. Oni su nas, dodaje, direktno optuživali, da mi izmišljamo nekakve laži o navodnom atentatu da bismo nešto spinovali.

Oni znaju šta bi oni radili i šta su radili u sličnim situacijama, pa misle da to svi drugi rade. Oni su hteli da kažu da je neko izmislio atentat, kako bi predsedniku Vučiću skočio rejting i kako bi pobedio na izborima – rekao je Vučićević.

Vučićević je rekao da su u javnosti izneta sva saznanja od strane Lalića, i dodaje da je njegov iskaz čak i potvrđen određenim dokazima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ni slovo ni reč ne može da se čuje u tim hejterskim medijima. Zašto? Zato što ne ide u prilog njihovoj uređivačkoj politici – rekao je Vučićević.

Vučićević je rekao da ti mediji u dobrom delu vode anti državnu politiku. On je izneo optužbe na račun Javnog servisa, navodeći da se tamom sprovode finansijske istrage, kao i da će uskoro izneti sve podatke u javnost.

Istraga će da objasni zašto se oni ponašaju tako što se ponašaju, i to ne samo u ovom slučaju, kada smo saznali da je Zvicer platio da se ubije predsednik Srbije, već i u mnogih drugim – rekao je Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, prošle godine su prenosili iskaze šefova klana i optuživali Vučića da je maltene saučesnik klana.

To su tada prenosili kao glavne vesti i bile su naslovne strane, a juče kada se dokazalo suprotno, oni ćute i izvrću priču – rekao je Vučićević.

Kako kaže, već vidi da će da spinuju priču da Lalić laže. Dodaje da se sada vidi kristalno jasno da je predsednik Vučić najveći neprijatelj mafije ove zemlje.

Autor:

#Dragan J Vučićević