AKTUELNO

- Može se reći da je najveća vrednost Jeremićevog skupa u tome što je narod mogao na jednom mestu da vidi sve one koji su ga lagali i pljačkali, one koji su uvek i jedino mislili na svoje džepove - ističe potpredsednik Glavnog odbora SNS.

- Građani su danas imali priliku da vide deponiju političkog otpada. Sve što je najureno i što nikome ne treba sakupilo se na jednom mestu i sada se te sekundarne političke sirovine nude Srbiji kao nešto novo i nešto što će "verno i pošteno služiti narodu" - istakao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov u saopštenju dostavljenom medijima.

On je zapitao ko su ti "verni i pošteni".

Svetozar Čiplić, Pajtićev i Tadićev kadar koji, kako se može videti u medijima, ni službene telefone nije vratio nakon odlaska sa vlasti, nego ih je poneo kući; Sanda Rašković Ivić za koju je "Oluja", kada je proterano 200.000 Srba iz Hrvatske, bila legitimna vojna akcija, a Srbija odgovorna za "genocidni zločin" u Srebrenici; Borislav Novaković, koga je Specijalni sud u Beogradu osudio na tri i po godine zatvora, zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj prilikom izgradnje Bulevara Evropa u Novom Sadu; čuveni Đorđe Vukadinović, koji se u pokušaju da se domogne skupštinskog restorana na izborima 2014. kandidovao kao Vlah; Vladimir Vučinić, Miškovićev sudija i nezaobilazna visoka funkcionerka ove družine koja bi da veša o bandere i ubija metkom u čelo... – navodi u saopštenju.

Kako je istakao, kada se tome doda i prisustvo Saše Jankovića, Velje Ilića, Borka Stefanovića, Janka Veselinovića i drugih živopisnih likova, može se reći da je najveća vrednost Jeremićevog skupa u tome što je narod mogao na jednom mestu da vidi sve one koji su ga lagali i pljačkali, one koji su uvek i jedino mislili na svoje džepove i zato sam uveren da će ova nova verzija starih prevaranata kod naroda proći još gore od onoga ko ih je sve sakupio.

- Na kraju, Jeremić bi morao da odgovori ko mu je dao pare za današnji skup, kao i ko mu je dao milione evra za predsedničku kampanju - zaključuje Jovanov u saopštenju.

Pročitajte još: Krstić: Opozicija preti NEISTOMIŠLJENICIMA, Jankovićev poziv na LINČ je OPASAN! (VIDEO)

#Milenko Jovanov

#SNS

#Skupština

'