AKTUELNO

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da lider Dveri Boško Obradović "igra", onako kako kosovski premijer Aljbin Kurti "svira", dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska lista bore se za Srbe na Kosovu. Petković je na Tviteru ocenio da Obradović "perfidnom zamenom teza" pomaže Kurtiju.

"Opet si Bosko Obradoviću 'zaboravio' da pomeneš Kurtija, već perfidnom zamenom teza optužuješ Srbe za njegova zlodela i tako mu pomažeš! Dok ti igraš kako Aljbin Kurti svira, predsednik Aleksandar Vučić i Srpska lista bore se za naš narod na Kosovu i Metohiji nemaju problem da kritikuju Kurtija", poručio je Petković.

Direktor Kancelarije za KiM tako je odgovorio na pitanje koje je Obradović postavio na Tviteru "kako je moguće da prištinski teroristi grade policijske i vojne baze na severu KiM u srpskim sredinama gde nema Albanaca".

"To je moguće samo uz dozvolu vlasti u Beogradu i SNSrpske liste na KiM koja još uvek sedi u Kurtijevoj separatističkoj Vladi! Dakle, problem je u našoj vlasti", odgovorio je Obradović na pitanje koje je postavio.

Autor: