AKTUELNO

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je u Leposaviću da postoje crvene linije preko kojih se neće ići, da "nećemo dozvoliti nove Oluje i progon".

Ona je poručila okupljenim građanima "sačuvajte jedinstvo oko Srpske liste, jedinstvo koje ste uspeli da napravite".

"To jedinstvo će mnogi pokušati da sruše, ali ne dajte se i branite ga. Hvala vam što ste se okupili i dočekali me. Danas mi je jedan od najlepših dana. Ova poseta mi daje energiju da se borim u ovim teškim vremenima, ali vi ste navikli na izazove. Hvala vam što ostaje i borite se sa izazovima. Mogu da vam obećam da ću dati sve od sebe da osetite da je vaša Srbija uz vas i uvek ćemo biti uz vas", rekla je Ana Brnabić koja je uručila ključeve nove kuće Lazaru i Božidaru Radosavljević, koji su ostali bez roditelja.

"Božidar ima cerealnu paralizu, a pre četiri godine bio je u komu. Pre pet godina ostali smo bez majke, koja je nastradala u požaru, a prošle godine smo ostali bez oca. Stric je preuzeo starateljstvo i mnogo nam pomaže. Upisao sam fakultet Tehničkih nauka, a moj brat ide u specijalnu školu", kazao je Lazar i zahvalio svima na pomoći.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić se tokom svog obraćanjanja meštanima Leposavića kazala da nam je potreban mir i stabilnost, i to da znamo da je srpski narod na Kosovu bezbedan.

Autor: