AKTUELNO

Komentarišući to što ponovo neki žele da pokrenu temu afere Jovanjica, Dejan Vukelić, glavni i odgovori urednik Objektiva, rekao je za Novo jutro Jovane Jeremić na TV PINK, da će se svaka moguća situacija koja može da se iskoristi za spinovanje na štetu Aleksandra Vučića, biti učinjena bez obzira na činjenice.

- Naše Tužilaštvo očigledno nema nameru, iz ne znam kog razloga, da se time bavi. Potpuno je jasno o čemu se tu radilo svih prethodnoh godina. Jasno je da postoji organizovana grupa u samom vrhu ministarstva unutrašnjih poslova koja je sistematski radila na tome da ukloni predsednika Vučića – rekao je Vukelić.

Kako kaže, Dijana Hrakalović je javno optužila za to ministra Nebojšu Stefanovića. Dodaje da Tužilaštvo ima toliko materijala da se pozabavi time i da to istraži, ali kako kaže, oni se prave mrtvi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Voleo bih da se te istrage vrate u nadležnost policije. Oni danas ne mogu ništa da urade bez naloga Tužilaštva – rekao je Vukelić.

Marković kaže da je uvek bio na strani kolega koji rade svoj posao. Dodaje da se zna ko je bio direktor policije kada je krenula afera Jovanjica.

Marković je rekao da kada je neko čist i kada je ok, podneo bi ostavku.

- Tada je glavni u policiji bio Stefanović i Tužilašto ne može da krene od sredine, mora da se krene od početka. Kada se krene od toga, onda ćemo znati i koje šta radio i ko je sa kim sarađivo – rekao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, Hrkalović je veštačka tvorevima Rebića i Stefanovića. Dodaje da je ona iskoristila tu celu situaciju.

- Problem je što su tada hteli da izvedu državni udar. To je suština stvari – rekao je Marković.

Jedino predsednik zna ko će biti ministar policije!

Kako kaže, on bi lično voleo da sadašnji ministar nastavi svoj posao koji je započeo. - Vulin je krenuo da radi dobar posao i bilo bi dobro da mu se pruži prilika da nastavi da ga radi – rekao je Marković.

Autor: