AKTUELNO

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković, prethodnog dana bio je na Prvom međunarodnom sajmu" Vinska vizija Otvorenog Balkana".

Ova događaj organizovan je pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Sajam koji je počeo juče, a koji će trajati do 4. septembra posetio je i predsednik Srbije Aleksanar Vučić.

Predsednik se u jednom trenutku našao i kod štanda porodice Đoković, koja se takođe bavi proizvodnjom vina, a tamo je zatekao upravo Novaka i Srđana Đokovića.

- Evo uhvatili su me malo u krug, a ja nisam naviko da pijem - požalio se kroz smeh najbolji srpski teniser na štandu vinarije svoje porodice.

Aleksandar Vučić se takođe nasmejao na ovu duhovitu opasku našeg asa, potom je upitao šta je najbolje što porodica Đoković pravi od vina, a na odgovor da je to "šardone", predsednik je zaključio da je proces njegove proizvodnje najteži i dodao.

– Da ih pobeđuješ barem još pet godina. Hvala što si uvek sa državom i što dobre ideje uvek podržiš. Očekujem vas večeras na večeri u Predsedništvu, tebe, oca i strica – poručio je predsednik kralju belog sporta.

Nazdravio je Vučić prisutnima, a zatim je usledilo zajedničko fotografisanje sa muškim članovima porodice Đoković.

Predsednikovu objavu na Instagramu možete pogledati OVDE!

Autor: