AKTUELNO

Jelena Obradović, član Predsedništva Srpske napredne stranke kaže da propali ostaci žutih lopova poput Miodraga Gavrilovića, odgovornih za totalni ekonomski raspad države u vreme njihove vlasti, danas Narodnu skupštinu Republike Srbije u najmanju ruku koriste samo za iznošenje gomile laži umesto za ono za šta ih je narod kandidovao.

Kako kaže, u svojim izjavama ne odmiču daleko od propale bezidejne ideologije demokratske stranke zasnovane na temeljima teorija zavera i tzv. "činjenica" na koje se pozivaju iz tajkunskih medija. Uništitelji čitave ekonomije Srbije bi danas da u Narodnoj skupštini glume nekakve filmske detektive navikli da ne poštuju ni zakone, ni državu ni institucije.

Obradović dodaje da, dok se dušebrižni ostaci demokratske stranke bave spašavanjem SNS-a od sopstvenih kadrova, bolje bi bilo da pogledaju u svoje redove i stave prst na čelo. Jer je upravo žuti režim krenuo da rasparčava EPS sa ciljem da i to uvede u pljačkašku privatizaciju po uzoru na fabrike i preduzeća, kada je stotine hiljada građana ostajalo i bez plata i bez parčeta hleba, a država ekonomski na rubu propasti.

- Za razliku od te crne prošlosti Aleksandar Vučić je Srbiju ekonomski podigao iz pepela. Zato danas kada čitava Evropa uvodi restrikcije struje, građani Srbije ne treba da brinu. U Srbiji ih neće biti, jer se odgovornom politikom Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića obezbeđuje dovoljno struje i dovoljno energenata i to po najnižim cenama u regionu. Ulaže se u kopove, u obnavljanje blokova u Tent-ovima, isto kao i u auto-puteve, bolnice, škole, tehnološke parkove. Srbija danas usred najvećih svetskih kriza čvrsto drži svoje kormilo i ide napred, onako kako vi iz bivšeg režima niste mogli ni da zamislite, a kamoli da uradite - zaključila je Obradović.

Autor: