AKTUELNO

Srpsko-mađarski odnosi nisu bili nikada bolji u istoriji dva naroda. Koliko srpsko-mađarsko jedinstvo vredi, najbolje znaju žitelji severa Srbije. Jasno je da ovog zlatnog doba naših odnosa ne bi bilo bez posvećenog rada predsednika Vučića i premijera Orbana. Vizija srpskog lidera, trud, rad, smelost – isplatili su se na način na koji niko nije ni mislio da je moguće.

Čovek koji je prvi prepoznao ovu ideju srpskog predsednika i sproveo je u delo u gradu koji baštini multikulturalnost, svakako je Miloš Vučević.

Novosadski lokal osvežen novim sadržajima- velelepni studentski dom

Zahvaljujući njegovom radu, novosadski lokal je osvežen novim sadržajima sa predznakom naše mađarske braće i sestara.

Velelepni studentski dom i drugi objekti namenjeni obrazovanju na Telepu, delu grada sa tradicionalnom i brojnom mađarskom zajednicom, najbolji su dokaz mojih reči.

Obnavljanje Crkve Imena Marijina, simbola grada, poruka širokogrudosti i mudrosti

Obnavljanje Crkve Imena Marijina, simbola grada i centralnog hrama rimokatoličkih Mađara, praktična je potvrda novosadske širpkogrudosti i mudrosti gradonačelnika Vučevića, koji je svojim zalaganjem stvorio eru najvećeg prosperiteta Srpske Atine i ostao upisan kao njen najuspešniji gradonačelnik.

Treba ulagati u srpsko-mađarsko savezništvo

U srpsko-mađarsko savezništvo treba ulagati. Na tom putu predsedniku Vučiću je potrebno pomagati adekvatno, ugledati se na najbolji primer – Miloša Vučevića.

Autor: