AKTUELNO

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, kaže da će u prvoj trećini roka od 90 dana Srbija dobiti ime mandatara, kao i imena svih ministara vlade Srbije.

Kako je istakao, pregovori su počeli juče, i vrlo brzo će, čak naredne nedelje, javnost biti obaveštena šta su konkretni zaključci.

- Tokom avgusta imaćemo izabranu vladu Srbije, kako bismo se suočili sa svim teškim problemima koje donosi jesen i zima. Prvo i osnovno će biti definisanje političkih dešavanja i stavova - otkrio je Glišić.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoreći o navodima, kao i pisanja medija o izboru novog mandatara, Glišić navodi da mogućnost pritiska i uticaja od strane inostranog faktora jeste u potpunosti isključena.

- Novinskih natpisa je uvek bilo da bi se vest pročitala, da bi se privukla pažnja, dobio klik više, i toga će uvek biti. Dakle, od juče teku razgovori, i u narednih sedam dana ćemo sve saznati - dodoa je Glišić.

Foto: TV Pink Printscreen

Glišić dodaje da ime mandatara još uvek nema, ali da se od juče o tome govori.

- Ništa ne smem da delim sa javnošću pre nego što stranka donese stav. Bilo bi nekorektno i neprofesionalno - rekao je Glišić.

Glišić se dotakao i napada opozicije na poslanicu zbog fotografije, dodajući da opozicija, kada nema šta drugo, udara na takve stvari.

Autor: