AKTUELNO

Dijana Hrkalović, u svom oglašavanju nakon godinu i po dana otvorila je završno poglavlje mnogih afera, rekao je u Novom vikend jutru Jovane Jeremić na TV PINK, novinar Saša Jovanović.

Komentarišući ono što je u intervjuu rekla Dijana Hrkalović, o aferama, Jovanjci, prisluškivanju predsednika, Belivuku, Jovanović je rekao da ovo sve jako velike i bitne teme kao i da je Hrkalović, prilično oštro prebacuje sav teret krivice sa svojih leđa na drugog čoveka.

- Svi se sada pitamo, zašto je ćutala godinu i po dana. Istraga i dalje traje, zašto je sada progovorila. Ja ne bih ćutao ni jedan jedini sat da neko za mene iznese takve stvari – rekao je Jovanović.

Kako kaže, smatra da je Dijana Hrkalović otvorila završno poglavnje ove priče, i dodaje da se nada da od septembra ili oktobra više nećemo morati da se pitamo ko je kriv.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vučić ima jednu manu, koja može da bude i mana pod navodnicima, a to je da nepokolebljivo čuva ljude oko sebe koji prave ozbiljne fejlove, i neće da ih pusti niz vodu. To je ljudski, da se razumemo, ali kada vodite državu, nemate prava na toliku vrstu zaštitništva prema ljudima od kojih mi svi zavisimo – rekao je Jovanović.

Ističe da će Vučić u jednom momentu morati da preseče, dodaje da će morati da se izmesti od te priče, i da će morati da odvoji „žito od kukolja“.

Stevica Deđanski, analitičar, rekao je da je ovaj intervju izazvao ozbiljne reakcije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja Hrkalović ništa ne verujem, a pre svega nije jasno zašto je ćutala. Mi ne možemo da znamo da li je to istina ili nije - rekao je Deđanski.

Kako kaže, ako je istina to što je ispričala za ministra Stefanovića, onda je to ozbiljan problem za državu.

- Zaista bih voleo da Nebojša Stefanović bude pozvan i da ako je kriv treba da se brani. Pitanje je zašto se ona sada oglasila, da li i koji razlog postoji za to – rekao je Deđanski.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe da su ovo ozbiljne optužbe koje moraju na sudu da se dokažu ili opovrgnu.

- Sve ovo mora da dobije sudski epilog i da se istera do kraja – rekao je Deđanski i dodao da smatra da predsednik nikoga ne štiti.

Autor:

#Saša Jovanović

#Stevica Deđanski