AKTUELNO

Potresno.

Na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana danas je u 11 časova održan šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću. Na pomenu je prisustvovao i Ivica Dačić, dugogodišnji prijatelj i kolega preminulog Mrke. Dačić je održao govor i svim prisutnima otkrio šta se to krije iza qr koda na nadgrobnoj ploči Mrkonjića.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mi smo spojili istovremeno i šestomesečni pomen i 80. rođendan.Danas i jesete njegov rođendan, tako da smo se okupili ovde iz poštovanja i sećanja na našeg velikog i dragog druga Mrku. Naravno da nam svima nedostaje, ali u svemu uvek pronalazimo njegovo pristustvo i šta bi on rekao. Ja moram da se zahvalim Ani pre svega što je došla na ideju da iskoristimo te prednosti na digitalizacije, tako da uz pomoć qr koda možete da vidite fotografije iz njegove biografije. Mi smo ponosni što smo bili deo njegovog života i što je on bio deo naših života - rekao je između ostalog predsednik Narodne skupštine Srbije, Ivica Dačić.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Podsetimo, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je Beogradu 27. novembra 2021. godine.

Detaljnije u snimku u nastavku.

Autor: P.R./ J.Đ.