AKTUELNO

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine reagovao je na izjave Nenada Čanka.

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine Palimir Tot odgovorio je Ligi socijaldemokrata Vojvodine i Nenadu Čanku koji su "izneli laži i lične uvrede" na račun ministra unutrašnjih poslova i lidera PS-a Aleksandra Vulina povodom lažnih dojava o podmetnutim bombama.

- Rešenje za organizovane anonimne pretnje bombama koje dolaze iz inostranih centara za hibridno ratovanje i od domaćih psihopata je jednostavno.

Ukine se internet, zabrani se upotreba mejlova i ukinu se telefoni, telegrami i pisma. Prosto rešenje, prosto kao kada Čanak podriguje i hrče u rijalitijima, ali i glupo kao kada drogirani Čanak vozi sanke po centru Novog Sada ili kada sa telohraniteljem prebije invalida, ali i licemerno kao kada Čanak opljačka apotekarsku ustanovu u Novom Sadu, pa priča o poštenju, a posebo ljigavo kao kada Čanak ode u Beograd u vladajuću partiju da obeća vernost, isprosi novac za sebe i potpise za listu, a onda priča o beogradskim okupatorima i napada vlast. Dok je Čanka, imaće Milo Đukanović kome da uplati za pljuvanje Srbije i onih koji Srbiju čuvaju od ološa - rekao je Tot.