AKTUELNO

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović reagovao je na lažne optužbe i pretnje koje je našoj televiziji uputio Boško Obradović.

Dragi Boškić,

Više nema dileme da bi ti da si kojim slučajem na vlasti, brutalno klao, ubijao, vešao, hapsio, zatvarao i to sve one koji misle različito od tebe od televizije N1, ali i od onih čija politika nije jedino "Vučiću pederu".

Kao i svaki drugi psihopata izmišljaš, lažeš ali i sprovodiš nasilje i teror nad onima koji govore istinu.

A da bi bili sasvim jasni i Srbiji pojasnili koliki si lažov ti me slobodno ispravi ako nešto u mom pismu nije istina.

Pink redovno izmiruje plate prema zaposlenima, Pink redovno izmiruje sve svoje poreske obaveze prema državi, Pink za razliku od vas vodi svake godine decu bez roditelja na letovanje ali brine i o drugim socijalno ugroženim kategorijama, Pink učestvuje u gotovo svim akcijama od društvenog značaja, Pink voli i ljude i životinje, Pink ovih dana obara sve rekorde gledanosti i zbog toga ima podršku od preko pet miliona ljudi u Srbiji po zvaničnim podacima.

Pink redovnim izmirivanjem svojih obaveza prema državi plaća i ćevape koje besplatno jedeš u skupštini.

Poslanici doduše kažu da pojedeš mnogo više luka nego ćevapa, ali to nije razlog da nam ispred zgrade gde te dočekasmo rock muzikom i bananama i to Mikijevim, ti ispuštas zadah nesvarenih ćevapa sa lukom koje ti mi plaćamo.

Ja razumem, da si ljut što sam vas precenio kad pomenuh da vam cela stranka staje u jedan kombi jer se ispostavilo da ste do Pinka došli na dva trotineta bez prikolica ali dragi Boškić, nije to razlog da grubo nasrćeš na privatnu svojinu i uređivačku politiku privatnog medija.

To što se tebi priviđaju kamere po toaletima moraćeš da dokažeš na sudu kao i sve ostale patološke laži koje su svojstvene paranoidnim psihopatama sto ćemo i dokazati narednih dana.

Vidi Boškić dok sam ja vlasnik, direktor i glavni i odgovorni urednik Televizije Pink ni ti ni tvojih pet simpatizera nećete upravljati ni uređivati moju televiziju ni ovu ni ostalih 54 koje se emituju u 17 zemalja širom sveta.

Ja, za razliku od tebe, ovaj grubi pritisak na slobodu medija neću prijavljivati ni domaćim ni stranim organizacijama koje se bave slobodom medija, a posebno neću kao ti trčkarati kod američkog ambasadora jer pored svega mislim da kakav god da si ipak si naš a pomalo i Zadrugin.

Nezavisani i samostalni Željko Mitrović

#Boško Obradović

#Napad

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'