AKTUELNO

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković kaže da je pobeda Aleksandra Vučića na izborima održanim u nedelju - istorijska, s obzirom na to da niko nije pobedio dva puta u prvom krugu, kao on.

Govori i kako je Vučić vredno i predano radio za narod Srbije, što su građani prepoznali i nagradili na izborima. Ističe i da je tri godine radio sa predsednikom vrata do vrata, kao i da ne postoji kraj u Srbiji u kom se ne može videti šta je predsednik uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu slobodno da kažem da je to istorijska pobeda, kada imate političara koji je na nekoj funkciji od 2012. godine i da broj glasova bude sve veći, potvrda je za rezultate i za način kojim se vodi Srbija, a i ako hoćete jedan vid zahvalnosti za sve ono što je predsdnik uradio do sada. Ne postoji kraj u Srbiji u kom ne možete da vidite šta je Vučić uradio. Ovde se nagrađuje neko ko vredno i predano radi za narod. Ovo govori kao neko ko je tri godine radio sa predsednikom vrata do vrata - rekao je Selaković.

Foto: TV Pink Printscreen

Selaković kaže kako se u Predsedništvu vredno radi, da radini dan počinje u 7 ujutru, a završava se nakon 13 sati.

Sada je 8 ujutru, to je vreme kada se u Predsedništvu uveliko radi. Mi smo dolazili na posao pre 7 ujutru i tada počinje dan i završava se nakon 13 sati. To je nešto što daje rezultat i to su građani prepoznali - izjavio je Selaković.