AKTUELNO

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović reagovao je na novo lucidno saopštenje Boška Obradovića i Dveri.

Dragi Boškić,

- Kao što napisah juče poznato je odavno da u tvojoj političkoj impotentnosti i jalovosti ti i ne znaš da predložiš ništa osim hapšenja, gašenja, egzekucije, progona paljenja i nasilja nad onima koji pomenuše da cela vaša politička grupica sa komšijama, bližom i daljom familijom stanete u jednu traktorsku prikolicu, i to onu sa visokom ogradom, i to ne zbog vas, već zbog balege koju već godinama ispuštate po našoj i vašoj lepoj Srbiji. Ja nikada ne bih poželeo da si ti u zatvoru.

Ja sam pomenuo kavez i to majmunski iz Zadruge, ali sam ti već rekao da mi majmuna već imamo u Zadruzi tako da je to mesto zauzeto, ali ako baš insistiraš moraš sačekati sledeću sezonu ovog fenomenalnog rijalitija koji sam prodao u već tri od devet zemalja koje su izrazile interesovanje za otkup prava za ovaj format! Možda nije loše da svoju ideju o gušenju i progonu i hapšenju onih koji ti odgovore na saopštenje internacionalizuješ u svim zemljama gde se bude emitovala Zadruga.

Mada za nastup bilo gde osim ovde u Srbiji ipak moraš naučiti da saopštenja sastaviš na malo kreativniji način, jer ovako kao ti pišu samo babe narikače i babe koje su zaboravile da heklaju i štrikaju, ali i siledžije koje do parlamenta stižu prebijanjem žena uglavnom maleckih!

Vidi Boškić ako ti ispunim želju i odlučim da te u sledećoj sezoni ipak pustim u Zadrugu, samo ako potpišeš ugovor kod notara da nećeš nasilnički i brutalno nasrtati na žene i na predstavnice lepšeg pola, ja ću lično dati garancije da te ponekad, bar vikendom puste iz kaveza, ali pod nadzorom ovih 82 odsto građana Srbije koji su Zadrugu ocenili kao vrhunski projekat!

Željko Mitrović Velikodušni

#Boško Obradović

#Pink

#Zadruga

#Željko Mitrović

'