AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas na svečanom obeležavanju Dana opštine Srebrenica da će za Republiku Srbiju, dok je vodi predsednik Aleksandar Vučić, Republika Srpska biti prioritet i da će svi Srbi gde god da žive biti čuvani i pomagani.

„Na svaki način činimo sve što možemo da tamo gde god Srbi žive bude razvoja, mira i progresa. Radujem se što mogu da svedočim kako se Srebrenica razvija i kako napreduje. Ponosan sam što Republika Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić bar nekim malim delom učestvuje u razvoju vašeg grada“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin na svečanoj sednici Skupštine opštine Srebrenica.

„Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Republika Srpska će biti naš prioritet, a svi Srbi gde god da žive čuvani, pomagani, branjeni. Svi koji žive sa Srbima mogu da računaju na zahvalnost Republike Srbije na podršku i na pomoć. Ne može jednom narodu biti dobro, ako drugom narodu nije podjednako dobro. Na nama je da ovoj prelepoj deci obezbedimo mirnu i sigurnu budućnost i na nama je da budemo dostojni nade koju naša deca predstavljaju“, istakao je ministar policije Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova je čestitao svim građanima Srebrenice njihov praznik, poželevši im dalji napredak i razvoj.

„Srećan sam i radostan što ovaj svečani dan proslavljamo jedni sa drugima i jedni uz druge", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.