AKTUELNO

Poraženi dosovski predsednički kandidat Vuk Jeremić priključio se bolesnoj kampanji "Pišati po grobu Aleksandra Vučića", zajedno sa Brkićem, Jankovićem, Trifunovićem, Ješićem...

U jeku monstruozne kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivi na ubistvo provog čoveka države stižu i od simpatizera Vuka Jeremića.

Jermić je dao visoko funkcionersko mesto Jeleni Maćić samo zato što je pisala da treba ubiti Vučica, i jer je vređala njegovu porodicu, i širila gnusne laži o prvom čoveku Srbije.

Šminkerka se sama pohvalila da je u članstvo u Jeremićevoj stranci.

Foto: Printscreen Twitter

Ona je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju sa dve drugarice ispod koje je napisala "Plava DS, Crna LDP,  U sredini budući visoki funkcioner Vuka Jeremića. Vučiću? Spavaš li mirno?"

Odgovarajući korisnicima koji su negodovali  zbog njenog posta, Jeremićeva šminkerka je otvoreno pozvala na ubistvo predsednika Vučića i napisala: " Tog skota treba ubiti"

Foto: Printscreen Twitter

To je samo jedan u nizu postova kojim Maćić huška na ubistvo predsednika Srbije. Šminkerka je, naime, objavila je i Vučićevu fotografiju, ispod koje piše "GOTOV JE", a potom i da bolesnika treba "smaknuti".

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Šminkerka danima već iznosi najbljutavije uvrede na raučn predsenika i njegove porodice. Otišla je toliko daleko da je njegu majku nazvala kurvom.

Foto: Printscreen Twitter

- Vučić je đubre. Majka mu se sa Albancem j.....! Isti je otac! - napisla je Maćić.

Foto: Printscreen Twitter

- Jebo majku kuravu koja se jebavala sa Albancem...al što mi šiptara dužimo?! Lom!- jedan je u nizu bolesnik tvitova novoizabrane visoke funkcionerke Vuka Jeremića.

Foto: Printscreen Twitter

Maćić je objavila i tekst o tome kako je Vučićev brat Andrej reketirao prijatelja Zvonka Bogdana i napisala "rekla bih da su malkice narušeni korektni odnosi sa Mađarskom. Jer ovo sa Orbanom, pa još ovim povodom...Sramota je neviđena"

Tvitovala je i povodom reakcije predsednika Srbije na pretnje koje su mu upućene pitanjem "Jel kao bata?!"

Foto: Printscreen Twitter

PRETE JANKOVIĆEVE ŠLIHTARE! Funkcioner DS poručio: Pišaćemo po vama dok ste još živi!

Član Gradskog odbora DS i šlihtara Saše Jankovića, Aleksandar Dikić iz Odžaka priključio se na svom Fejsbuk nalogu gnusnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i naprednjaka.

Foto: Facebook

On je, naime, na ovoj društvenoj mreži ostavio poruku koja glasi:

- Ma kakvi "svetli" grobovi. Pa pišaćemo po vama dok ste još živi - napisao je Dikić i dodao smajlija?!

Ne tako davno on je na istoj društvenoj mreži ostavio skandaloznu poruku upućenu Aleksandru Vučiću koga je upozorio da će završiti kao Luj XVI, što u prenesenom značenju znači na giljotini.

- Da li Vučić zna - ko vlada kao Luj XIV uvek završi kao Luj XVI?! Ideš pod mač bato!

Ovaj član DS se, inače, na Fejsbuku uveliko hvali fotografijom sa Saletom Prangijom, pa je sasvim jasno zašto se priključio mrziteljskoj kampanji koju predvode Janković, Brkić, Trifunović, Ješić i Jelena Maćić.

#Aleksandar Vučić

#Vuk Jeremić

'