AKTUELNO

Srpska napredna stranka predala je potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije u sedištu Republičke izborne komisije.

OBRAĆANJE ANE BRNABIĆ

- Danas smo ovde da predamo 154.888 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Želim da zahvalim svima koji su satima čekali da daju svoj potpis podrške. Izvinjavam se svima koji su čekali a nisu bili u mogućnosti da potpisom podrže kandidaturu. Postoji značajan broj ljudi koji je čekao i želeo da da potpis a kojima smo morali da kažemo da nema vremena. Veliko izvinjenje i hvala svima na ogromnoj podršci i poverenju - rekla je potpredsednica SNS Ana Brnabić i dodala:

Foto: Printscreen YouTube/Tanjug

- Naš cilj je da napravimo istoriju. Istorijska ubedljiva pobeda u prvom krugu predsedničkih izbora. Naša politika je mir i stabilnost u ovim teškim vremenima. Da sačuvamo mir i obezbedimo stabilnost kako bi Srbija nastavila da pobeđuje.

Podsetimo, koalicija “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” za svega tri sata skupila je neverovatnih 110.000 potpisa.

Podsetimo, za samo sedam sati prikupljeno je više od 145.000 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Foto: Tanjug

Iz stranke su se zahvalili svim građanima koji su, kažu, satima, u redovima, strpljivo čekali da potpišu podršku Vučiću, čime su podržali zajedničku borbu za dalji napredak države.

Vučić je kandidat i koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", a njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija, Savez vojvođanskih Mađara.

Autor: