AKTUELNO

Pokret socijalista saopštio je da je jasno zašto Vuk Jeremić nije izabran ni za generalnog sekretara UN ni za predsednika Srbije, ali i poručio da podržava njegov predlog o utvrđivanju porekla imovine uz poruku da odmah javnosti da informacije "kako je stekao više miliona evra koje je potrošio u kampanji za predsednika Republike Srbije".

U saopštenju se kaže da Jeremić "kao pravi izdanak dosovskog režima i dalje jedini način za povratak na vlast vidi u lustraciji i zabrani postojanja drugačijeg mišljenja".

Navode i da bi zbog štete koju je napravila, od 2000 godine, vlast čiji je on bio istaknuti član, zbog opljačkanih fabrika i zbog otpuštenih radnika, Jeremić morao "da ozbiljno razmotri mogućnost da se samolustrira".

OKUPLJENA BAGRA JANKOVIĆ, TRIFUNOVIĆ, JEŠIĆ I BRKIĆ podržava se u MORBIDNIM IZJAVAMA i stavu da Vučića TREBA UBITI! (VIDEO)

Pokret socijalista podržava predlog Jeremića o utvrđivanju porekla imovine i poručuje mu da odmah da javnosti na uvid informaciju o tome kako je stekao više miliona evra koje je potrošio u kampanji za predsednika Republike Srbije.

Ako želi da ga građani Srbije počnu da shvataju ozbiljno Jeremić mora da krene od sebe, svoje supruge, svoje majke i ostale rodbine" kažu u PS.

#Pokret socijalista

#Vuk Jeremić

'