AKTUELNO

Sramni napadi opozicije na doktorku Danicu Grujičić su, od kako je odabrala, i svoj potpis stavila na listu SNS, sve učestaliji. Sagovornici Pinka ocenjuju da ništa od toga ne bi bilo, da je Grujičić odabrala neku drugu, odnosno neku opozicionu stranku i pristupila istoj.

Dejan Anđus, novinar, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić veteran takve vrste bitaka. Kako kaže, napadi su stalni, kako na decu, suprugu, ali i roditelje. On se, kako Anđus dodaje na to pripremio od samih početaka, i sve čemu je izložen, stojički podnosi.

- Gledam šta pojedinci o meni govore, a mogu da zamislim šta Vučić trpi - navodi Anđus.

Kako komentariše, i napadi na doktorku Danicu Grujičić su očekivani, jer je svoj potpis stavila na listu SNS.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mržnja, histerija... Da je prešla u opoziciju ona bi bila hvaljena. Sada će biti izložena najmonstruosnijim lažima. Mene raduje što je ona prepoznala kome treba da da političku podršku, kao lekar, humanista i vrhunski hirurg. Ovo je kruna njene karijere. Džaba je spašavati živote, ako nemaš ulogu u spašavanju Srbije - kaže Anđus.

- Ranije mi se činilo da je proruski orijentisala, a sada je dokazala da ima širinu. Podržala je politiku koja sarađuje sa svim stranama sveta - zaključio je Anđus.

Kako je dodao, Grujičić će da primi udarce na sebe, ali će iz svega izaći kao pobednik, upravo jer se radi o ženi takvog kova.

Tomislav Kresović, novinar i publicista kaže da je Danica Grujičić pre 10 godina bila u predsedničkoj trci, a ono što je dobro, jeste to što poznaje politiku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona ima mušku energiju, posvećena je poslu, i svoj život je definisala u toj orijentaciji, u svakoj sferi - rekao je Kresović.

Kako je dodao, Grujičić pre svega zna šta želi, i to je jedan od razloga što je dobila tako veliku ulogu u SNS.

- Hrabra je, i među prvima je otvorila priču oko NATO agresije - kaže Kresović.

Autor: