AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je policijske službenike koji su jutros na teritoriji Pančeva sproveli koordiniranu akciju usmerenu na suzbijanje nasilnog kriminaliteta u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske uprave Pančevo, Žandarmerije i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa pančevačkim Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom.

„Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminalce. Staćemo na put svim onima koji i pomisle da mogu da ugrožavaju bezbednost naših građana i nećemo dozvoliti bandama da divljaju nijednim gradom, mestom, ulicom, naše voljene Srbije“, poručio je ministar Vulin, koji je održao sastanak sa rukovodiocima Policijske uprave u Pančevu.

Istakao je da policija neće odustati od te borbe i da će kriminalci u Srbiji uvek i na svakom mestu biti kontrolisani i naglasio da će se ovakve akcije nastaviti.

„Na svakom mestu kriminalcima ćemo i ovakvim akcijama snažno poručiti da su nepoželjni i da naša zemlja nije tlo na kojem će im biti dozvoljeno da upravljaju budućnošću naše dece. To je naša dužnost i obaveza“, rekao je ministar Vulin.