AKTUELNO

Gost Jutarnjeg programa prelistavao je naslove aktuelnih vesti u dnevnim novinama.

Milan Lađević, urednik lista "Srpski telegraf" preslistavao je naslove u današnjim dnevnim novinama.

Na naslovnoj strani "Srpskog telegrafa" nalazi se priča o tajnom iskazu Željka Ražnatovića Arkana, o čemu se godinama priča.

- Sagovornici do detalja objašnjavaju šta je sve trebalo da Arkan ispriča u Hagu. Navikli smo da veličamo ljude, a sve se svodi na kriminal - rekao je Lađević za TV Pink.

Foto: TV Pink

"Srpski telegraf" ekskluzivno objavio i originalni dokument koji potvrđuje da je bivši ministar Svilanović poklonio zemlju Hrvatima, Lađević objašnjava da se to dogodilo 2002, da je to nastavio Tadić ,što dokazuje objavljeni dokument.

- Sutra ako se pojavimo na arbitraži, samo pokažu ovaj dokument i mi smo završili. Srbija je u prošlosti radila dosta protiv sebe same i sada trpimo posledice.

Kada je reč o situaciji u Makedoniji, Lađević je rekao da je njegov list nekoliko puta upozoravao na Ameriku koja je se upetljala u dešavanja.

Cilj Amerike je bio da nađu nešto što može da se poveže sa Rusijom, pa da nas optuže za državni udar, što je besmislica. Mi smo dva bratska naroda, iako Makedonija ima loše rukovodstvo. U svakom slučaju, Srbija nije dozvolila da bude upletena u međunarodnu aferu, koja bi bila iskorišćena protiv Srbije - rekao je Lađević.

On je podvukao da je Srbija okružena NATO zemljama, te da je plan da se destabilizujemo kako bi nas u pakt što pre "ugurali".

Foto: TV Pink

- Možda žele i da svrgnu sve vlasti onih država koje imaju veze sa ruskim gasom. U svakom slučaju, svi žele da igraju Riziko preko naše kičme i da zagospodare regionom - istakao je Lađević.

#Amerika

#Balkan

#Milan Lađević

'