AKTUELNO

Neki se nisu ni pojavili...

Izvestioc Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister sastao se danas tokom posete Beogradu sa predstavnicima nekoliko opozicionih stranaka.

Oni su razmenili mišljenja s evropskim predstavnikom o političkoj situaciji u Srbiji i o tome kako je oni vide.

Sastanak je 20 minuta pre kraja napustio Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, koji je inače i poslednji stigao u prostorije Delegacije EU na Novom Beogradu gde su Mekalisterovi razgovori sa predstavnicima opozicije počeli oko 18h.

Lideri DS, SDS i LDP obratili su se novinarima nakon sastanka, dok je čelnik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović sastanak napustio ranije.

Nije poznato zašto je Radulović izašao ranije, ali, kako je novinarima preneto, nije u pitanju nikakva konfliktna situacija.

Na sastanak, bez obzira na poziv, nisu došli lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, kao ni bivši predsednički kandidat Vuk Jeremić. Janković je ranije kazao da iz objektivnih razloga neće prisustvovati sastanku.

Mekalister je danas započeo dvodnevnu posetu Beogradu, a sastao se s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, kao i s predsednikom skupštinskog Odbora za evropske integracije Nenadom Čankom.

#Dejvid Mekalister

#Sastanak

#Saša Radulović

'