AKTUELNO

Novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić preminula je iznenada juče u Beogradu. Potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj kaže za Pink da je ovo velika tragedija, kao i da Kseniju pamti od najranijeg detinjstva.

Šešelj dodaje i kako nikada neće zaboraviti glas Ksenije Vučić, za koju je istakao da je bila vedra i jako dobra osoba. Rekao je kako je siguran da su njena deca ponosna na svoju majku.

Foto: TV Pink Printscreen

Gostujući kod Jovane Jeremić u "Novom vikend jutru" Aleksandar Šešelj je podsetio da su deca Ksenije i Aleksandra Vučića već dugo izložena političkim napadima, a s obzirom na to da zna da su Kseniji deca bila na prvom mestu, Šešelj se ubeđen da je to sigurno teško podnosila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je pre svega ovo velika tragedija. Kseniju Vučić pamtim od najranijeg detinjstva. Mislim da nikada neću zaboraviti njen glas, njen glas je bio u nekim snimcima koje je pravila SRS i to su neke uspomene koje pamtim još iz najranijeg detinjstva. Ona je zaista bila vedra i dobra osoba, jako dobra. Proživela je i jako teške trenutke, njena deca su bila izložena jednom monstruoznom političkom progonu, ona svakako to nije zaslužila. Znam da su joj deca bila na prvom mestu i sve u životu i sigurno je to teško podnosila. Ja bih da uputim saučešće njenoj porodici, njenom sinu i ćerci, i mislim da oni treba da budu i da jesu ponosni na svoju majku koja se borila za njih - rekao je Šešelj.

Foto: E-Stock

Podsetimo, sahrana Ksenije Vučić biće sutra od 13 sati na Novom groblju u Beogradu, saopštio je jutros glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević tokom gostovanja na TV Pink.