AKTUELNO

Televizija Pink došla je do ekskluzivnog snimka šefa jagodniskog odbora “Dveri” Stefana Vuka Milanovića koji sa kolegom dogovara kako da prevari građane Srbije i zajedno falsifikuju rezultate referenduma.

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, kaže za TV Pink da se radi o sistemskoj aktivnosti koja traje već godinama, kao i da je opozicija želela da predstavi sebe kao žrtve.

Šta smo videli na ovom snimku? Gospodina iz Dveri koji se dogovara sa nekim kolegom kako da prevare građane Srbije i falsifikuju rezultate izbora, da se proglase kao pokradeni, a oni da su žrtve te krađe, kako će taj njihov dizajner to da pripremi da deluje profesionalno i to je deo jednog procesa koji traje i predstavlja urušavanje institucije, a to su izbori. Referendum možemo da posmatramo kao deo izbora. Ovo je samo dokaz jedne sistematske aktivnosti koja traje godinama - rekao je Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa", izjavio je kako je u celom slučaju opasno nekoliko stvari. Prvo je krađa izbora od strane opozicije, kaže da su sebi dodali ukupno 10 odsto, kao i da je ovo program koji spremaju za 3. april.

Ovde je opasno nekoliko stvari. Prva, krađa izbora od strane opozicije, kada pogledate tu njihovu krađu i realve rezultate, vidite ta su sebi dodali pet odsto, ovoj drugoj strani uzeli pet odsto, to je ukupno 10 odsto. Ovde se pravi i druga atmosfera, gde ljudi svesno lažu da su izbori pokradeni, da bi sutradan te ljude izveli na ulicu. Ovo je neka vrsta huškanja. Ovo pokazuje šta oni spremaju i šta im je program za 3. april. Ovo im je program, oni pripremaju javnost da će izbori biti pokradeni, a oni su slagali da su pokradeni - izjavio je Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

N1 HOĆE DA OBESI ANU BRNABIĆ!

Dejan Vukelić, glavni i odgovorni urednik portala "Objektiv", složio se sa sagovornicima Pink-a i rekao kako ovo nije prvi put. Dodaje i da se sve uvežbavanje scenarija za izbore 3. aprila, kao i da je sinoć gledao dokumentarac na Đilasovoj televiziji N1 koji se završio pretnjom bešenja Ane Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije prvi put. Ovo je uvežbavanje scenarija za 3. april, mislim da oni unapred imaju pripremljen scenario po kom će da tvrde da su izbori pokradeni i izaći će sa ovako smešnim grafikonima. Ovde je situacija sasvim jasna, ovaj deo opozicije oko Đilasa, koji je bojkotovao prošle izbore, suština je da nemaju nikakav legitimitet i da će na izborima doživeti debakl. Imaju nešto drugo, ogroman novac, ogromnu medijsku podršku čoveka koji kupuje klubove Premijer lige. Suština je da se Vučić i vlast sruše silom. Sinoć sam ogledalo skandalozan film o Ani Brnabić na N1 koji se završava pretnjom da će Ana Brnabić biti obešena - govori Vukelić.