AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević je govoreći o snimku šefa jagodniskog odbora “Dveri” Stefana Vuka Milanovića koji jasno pokazuje kako funkcioniše "fabrika laži" u opoziciji ocenio da se isti scenario sprema i za izbore u aprilu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dogovaraju se kako da slažu i ukradu, a da onda optuže Vučića i vlast da krade i laže, a oni otvoreno dogovaraju kako da kradu i lažu. Ovo je najkonkretni mogući dokaz kako funkcioniše Đilasovska politika. Kako rade u Jagodini, rade i u Beogradu. Kako su to smislili na lokalu, tako misle i na nivou države - kaže Vučićević.

To je, kaže, njihov plan.

- Njihov plan je da lažu i kradu, a da onda optuže vlast i Vučića. Ovo je scenario koji se sprema i za izbore u aprilu. Kako je moguće da ovo nije ni za koga tema? Zamislite da je u pitanju bilo koji funkcioner SNS, da se neki lokalni funkcioner SNS ovako dogovara sa nekim drugim lokalnim funkcionerom SNS? Zašto se o ovome ćuti i zašto je postalo normalno da neki ljudi, kradu i varaju i svakodnevno lansiraju najgore moguće laži - upitao je Vučićević.

On je ocenio da je na delu kontinuirana kampanja mržnje koja za cilj ima izazivanje haosa i nasilno otimanje vlasti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jasno mi je da neko ko nije za EU ili je protiv evropskih integracija zaokruži ne. Ali ta hejterska Đilasovska opozcija se zalaže za ulazak Srbije u EU. Kako možete biti istovremeno za i protiv? Psihijatri bi rekli da je to šizofreno cepanje. Nema principa, princim je samo da ste protiv - naveo je Vučićević.