AKTUELNO

Propali opozicionar Zoran Živković još jednom je pokazao svoj prostakluk! On se bez trunke stida danas na tviteru narugao deci izbeglicama iz Avganistana samo zato što ih primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Živkovića nije bilo sramota da se sprda sa desetogodišnjim Farhadom Nurijem koji je, iako izbeglica, prodajom svojih crteža učestvovao u prikupljanju novca za lečenje sedmogodišnjeg dečaka iz Srbije.

- A. Vučić najzad našao odgovarajuće sagovornike za dijalog - napisao je Živković iznad slike na kojoj se vide Aleksandar Vučić i nedužna deca iz Avganistana.

Sraman gest propalog političara izazvao je lavinu negativnih komentara, među kojima je jedan od upečatljivijih bio onaj koji je postavio marketinški stručnjak i analitičar Nebojša Krstić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je danas državljanstvo porodici 10-godišnjeg Farhada Nurija izbeglice iz Avganistana, koji je prodajom svojih crteža učestvovao u prikupljanju novca za lečenje sedmogodišnjeg dečaka iz Srbije, i obećao posao ocu porodice, kako bi mogli da ostanu u našoj zemlji.

Predsednik je kazao da mu je želja da zadrži "slikarski, ali i ljudski talenat" Fahrada Nurija i njegove porodice.

Vučić je malom Farhadu ponudio stipendiju, da bi mogao da nastavi da slika, a njegovom ocu posao, te državljanstvo za sve.

Farhad Nuri, koji sa roditeljima i braćom privremeno boravi u Centru za izbeglice u Krnjači, kazao je da bi želeo da ostane u Srbiji, iako je porodica nameravala da ode u Švajcarsku.

- Moje je da ponudimo da budete građani Srbije. Mi bismo bili počastvovani ako bi vi to prihvatili - rekao je Vučić.

#Tviter

#Zoran Živković

'