AKTUELNO

Teško je sada proceniti ko će nakon izbora, od ministara, i dalje biti u sastavu Vlade, rekao je za TV PINK analitičar Branko Radun.

Radun je, komentarišući natpise u pojedinim medijima o političkim promenama nakon izbora u aprilu, rekao da niko ne zna kakav će biti sastav nove Vlade, ali da će, dodaje, sigurno doći do promena u sastavu ministara.

- Teško je i rano o tome sada pričati i procenjivati ko će ostati, a ko će ići – rekao je Radun.

Kako kaže, svi koji rade sa budžetima znaju da, kada se završava jedna godina, treba realizovati projekte.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pokazalo se da neki nisu realizovali projekte koji su bili u planu – rekao je Radun.

Komentarišući pisanja da je Đilas iz Srbije izvukao 180 miliona, Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u dnevnom listu Informer, rekao je da je zanimljivo da jedan čovek iz Srbije kupi premijerligaša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Videćemo na kraju koliko je zaista para tu u igri. Svako ima pravo da uloži novac gde god hoće, ali stručnjaci i oni koji se bave borbom protiv korupcije, smatraju da taj novac potiče iz Srbije i da treba proveriti da li je plaćen porez - rekao je Dobromirović.

Kako kaže, sigurno da ima interes da toliki novac potroši tamo. Dodaje da je samo pitanje da li eventualno postoji nešto što pre toga nije uradio zakonski pa je zaradio tolike silne pare.

Autor:

#Branko Radun

#Milan Dobromirović