AKTUELNO

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže kako Dragan Đilas ništa ne radi dobro, posebno ne za građane Srbije. Kaže i da će mu biti mnogo teže ukoliko dođe do prirodne selekcije, jer će, kako smatra, u tom slučaju Đilas završiti na političkom đubrištu.

Autorka emisije "Pravac" novinarka Ksenija Vučić, večerašnji program, počela je citatom koji se nedavno pojavio na jednom od portala Dragana Đilasa, kada su pisali o Dejanu Vuku Stankoviću.

Tada su za njega napisali kako je jasno kakav je Stanković politički analitičar, kao i da je njegova uloga održavanje rejtinga SNS-a i gostovanje po nameštenim emisijama na režimskim televizijama. Stanković kaže kako mu je drago i da će uvek gostovati u "režimskim" emisijama koje emituju "režimske" televizije.

Foto: TV Vesti

Emisiju počinjemo jednim citatom, i to sa jednog "uglednog" portala, "uticajnog", "objektivnog" i sasvim slučajno u vlasništvu jednog tajkuna u pokušaju i političara Dragana Đilasa, citat glasi: "Jasno je kakav je on politički analitičar i šta je njegova uloga, a to je održavanje rejtinga SNS-a, gostovanje u nameštenim emisijama režimskih televizija, koje jedino služe za propagandu vlasti". Dobrodošli u režimsku televiziju i nameštenu emisiju. Moram da kažem da odlično radite svoj posao, da održavate rejting - rekla je Ksenija Vučić.

Foto: TV Vesti

Drago mi je i doći ću uvek u režimsku televiziju. Dobro je da radim nešto dobro, jer Đilas ne radi ništa dobro, posebno ne za građane Srbije, a ni za opoziciju. Mislim da je u toliko što je Đilas na tom mestu gde je, moj posao sa ili bez znakova navoda, lakši. Mislim da će biti mnogo teži, ukoliko dođe do prirodne selekcije i Dragan Đilas ode na političko đubrište. Imam utisak da će vlast imati sreću sa Đilasom, da on još jako dugo bude u opoziciji, uprkos slabosti koju pokazuje svaki dan - rekao je Dejan Vuk Stanković na početku emisije.

Foto: TV Vesti

Govoreći o izborima koji su sledeće godine, Stanković ističe kako Đilas nema obrazloženje za nijedan svoj potez.

Zašto je moj posao sa ili bez znaka navoda, lak, zato što Đilas nema obrazloženja za nijedan potez. Nije bilo razloga za bojkot prošle godine, a ako se držimo te logike, onda bi trebalo da bojkotuju i ove izbore. Zašto? Zato što nisu ništa uradili da poboljšaju svoju poziciju, ne poziciju vlasti, nego svoju poziciju. On donosi odluke koje nisu razumne i radi nerazumne stvari. Vi nijedan Đilasov potez ne možete da razumete. Do izbora ima 4 meseca, da li mislite da neki kandidat, ako ga objave, može da napravi neki rezultat? To je smešno! - kaže Dejan Vuk Stanović za "Pravac".

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!