AKTUELNO

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, kaže da ga je Vladimir Vuletić tužio nakon što je izjavio da je pedofil.

Glišić ističe u "Novom vikend jutru" kod Jovane Jeremić i kako je planirao da raskrinka Vuletića, kao i da će protiv njega svedočiti i studenti kojima je bio profesor.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoreći o Sergeju Trifunoviću, Glišić kaže da ga je dobio na sudu i da je on jedini koji može da mu kaže kako je "raspali narkoman koji treba da promeni dilera".

Foto: TV Pink Printscreen

Tužio me je Vuletić, jer sam rekao da je pedofil, a zar nije? Onaj ko je odbio da kaže na poligrafu da li je imao odnose sa maloletnim dečacima, to je pedofil. Tužba mora biti podneta u skladu sa zakonom. Ja sam inače planirao da raskrinkam tog pedofila, a Vuletić je nosilac te pošasti. Sergeja Trifunovića sam dobio na sudu. Ja jedini imam pravo da kažem da je raspali narkoman i da treba da promeni dilera. Sud je doneo presudu da se njegova tužba odbaci, a sa ovim pedofilom bi trebalo da se suočim sledeće godine. Od Đilasa imam oko 10 tužbi i to jedva čekam. Ja znam šta su mi pričali pojedini studenti, koji će biti moji svedoci, o Vuletiću. Biće to vrlo zanimljivo - rekao je Glišić u Novom vikend jutru.