AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u trodnevnoj poseti Nišavskom okrugu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Oficirskom domu u Nišu sa svim predsednicima opština Nišavskog okruga. Nakon sastanka predsednik se obratio medijima. 

Predsednik je na pitanje o kritikama dela opozicije rekao da mu je referenca za poverenje i pouzdanost ono što je urađeno u Srbiji. Neko se, kaže, ponosi prugama, bolnicama, halama, istorijskim kompleksima, a neko batinašima.

- Ja mislim da je to više nego dobra slika - rekao je Vučić.

Ističe da je njegovo bilo da sluša narod, pa je otišao u Gornje Nedeljice, gde je čuo sve što je važno. Šta će političari da rade - za to nije zainteresovan.

Mi ni ne znamo ko će nam biti kandidat, ali znamo da ćemo ga demokratski izabrati. Kod nas, i kad imamo nesuglasice i drugačije stavove, uvek nastavljamo zajedno jer nam je krajnji cilj uspešna Srbija. S druge strane, oni se međusobno napadaju i isključuju iz stranaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da nije bezgrešan, da se bori, a da na kraju činjenice najbolje opisuju i njegov, i njihov rad.

- Jutros sam u 7 bio na poslu, a radni dan ću da završim oko 22 sata. Sutra je subota, počinjem rano, završavam kasno, a i nedelja mi je radni dan koji će početi i ranije. To su činjenice, a da li ću pri tome da padnem ili neću, nije važno, jer ću svaki put da ustanem - rekao je Vučić.

#Aleksandar Vučić