AKTUELNO

Protivzakonite i protivustavne blokade puteva koje su se održale prethodne dve subote zabeležile su brutalno nasilje, ponižavanje građana i odsustvo brige i empatije za iste.

Đilasovci su, pod izgovorom brige za zaštitu životne sredine, prebijali građane Srbije i za njih imali spremne sekire. Da zanemarimo što su mimo svakog zakona sebi dali za pravo da nekome ugrožavaju slobodu kretanja, njih nije bilo briga ni za to što deca plaču u kolima ili što su roditelji morali da ih nose pešaka, po hladnoći, preko mosta...

Tako je đilasovac Dragan Milovanović Crni pretukao bageristu Duška Prokića, zaustavljani su svatovi, automobili su polivani benzinom i razbijani, a među ovim događajima koji su zgrozili javnost našla se i baka kojoj nisu dozvoljavali da ide kući da popije lekove, a pored svega je i ispsovali.

- Trebala sam da stignem već kući, vreme mi je za ručak. Moram terapiju da uzmem – žalila se nesrećna žena stojeći nasred Gazele.

- Ej, baba, ne se*i – čuje se na snimku kojim su se đilasovci sami hvalili na društvenim mrežama.

Ipak, nedugo posle ovog sramnog događaja pojedini mediji kojima je jedino bitno da napišu nešto protiv Aleksandra Vučića i kojima, očigledno, istina nije bina, su se obrušili na baku i optužili je da je ona iz redova SNS jer je bila u reklami na RTV Pink.

Član Narodne stranke Marko Dragoslavić je na svoj Tviter profil postavio snimak sporene reklame i u opisu istog napisao:

Da li je ovo SNS gospođa koja juče "nije" mogla da ide na ručak i popije terapiju?

To su iskoristili svi protivnici vlasti i lažni ekolozi, te su baki na društvenim mrežama upućivali razne pogrdne komentare. Zanimljivo je to da su to uglavnom bili nalozi koje prati Marinika Tepić.

Ipak, ispostavilo se da baka sa Gazele nije ona baka iz reklame kako su to tvrdili đilasovski mediji, a među onima koji su podelili ovaj snimak i tvrdili da se radi o istoj osobi bili su i Biljana Lukić, Srđan Dragojević i Danilo Ikodinović.

Ipak, ispostavilo se da baka sa Gazele nije ona baka iz reklame kao što su to tvrdili đilasovski mediji!

Informer je raskrinkao ovu đilasovsku prevaru tako što je razgovarao sa glavnim junakinjama ove brutalne nameštaljke Milojkom Diraković iz Jagodine i Smiljom Popović iz Beograda.

Foto: printscreen

- Bruka i stramota, ja od početka korone nisam izašla iz kuče - rekla je Milijka Diraković iz Jagodine koja je glumila u "spornoj" reklami i dodala:

- Nikad nisam i nikad ne bih išla na nekakve proteste, izlazim samo do apoteke po lekove. Snimala sam reklamu pre ćetiri, pet godina, dok sam imala terapiju za ruku, nikad tako nešto ne bih uradila.

Smilja Popović iz Beograda takođe je šokirana događajima:

- Meni je sin poslao sliku, bila sam šokirana. Ja tu ženu i ne poznajem. Krenula sam tog dana kući i zaboravila sam da ima protest, mislilia sam da je u nedelju - otkrila nam je Smilja Popović i nastavila:

- Htela sam samo da stignem kući i popijem lekove, a oni su me vređali i psovali. Mogu da zamislim kako je toj nesrećnoj ženi i njenoj porodici. Sramota je to što su uradili - rekla nam gospođa Popović i završila:

- Nikada nisam glumila u reklami, nikada nisam bila statista. Nikada!

Autor:

#BAKA

#Protest

#reklame

#Đilasovci