AKTUELNO

Posle sadržajnog sastanka i konstruktivne diskusije na sednici radne grupe usvojeni su zaključci koji se odnose na buduće političko delovanje Srpske napredne stranke.

Analiza programskih načela predstavljenih u nacrtu dokumenta koji će biti predstavljen na Skupštini stranke ukazala nam je da su obuhvaćena opšta pitanja razvoja Srbije u narednom periodu, ali i činjenica koliko je važan program Srbija 2025.

Takođe, članovi Radne grupe složili su se da je ostvaren veliki broj ciljeva iz programa Srpske napredne stranke, a koji se tiču socijalne zaštite, smanjenja stope nezaposlenosti, privlačenja direktnih stranih investicija, razvoja privrede i ekonomije, izgradnje putne i železničke infrastrukture, domaćinskog odnosa prema republičkom budžetu.

Foto: SNs

Radna grupa u sastavu Ana Brnabić, član Predsedništva, Igor Mirović, član Predsedništva, Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora stranke, Milenko Jovanov, potpredsednik stranke, Aleksandar Šapić, potpredsednik stranke i Jelena Žarić Kovačević, član Glavnog odbora, sastala se danas u prostorijama Srpske napredne stranke.