AKTUELNO

Nevena Đurić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik ističe da Draganu Đilasu koji je, kako mavodi belosvetska lopuža, smeta kada se iznose činjenice o tome šta je, kada i kako radio.

Đurić navodi da se Đilas grdno se prevario misleći, pošto je potkupio silne prodane duše svojim lažnim pozajmicama, da će potkupiti ceo naš narod providnim pričama i lažnim obećanjima.

Kako ističe, nije očekivao da narod jasno pamti njegovo lopovsko delovanje. Prosto mu dođe tuga oko srca kad se samo seti - da nije više u mogućnosti da krade od naroda kako stigne i poželi.

- Da li se bahati tajkun nekada zapita kako se oseća Aleksandar Vučić i njegova porodica, koja je na dnevnom nivou tema u prljavim tajkunskim medijima? - kaže Đurić, pa dodaje:

Kako se oseća majka predsednika, koju Đilasovi uposlenici na njegovoj televiziji pljuju?

Kako se osećaju predsednikova deca, koju Đilas targetira u svojoj najbednijoj kampanji protiv Aleksandra Vučića?

Kako se oseća srpski narod, dok sluša kako ga jedan tajkun, željan vlasti u Srbiji po svaku cenu, naziva genocidnim?

Kako se oseća taj srpski narod, dok članove Multikom stranke gleda kako se u najskupljim automobilima švrćkaju po Srbiji, prosipaju svoju lopovsku pamet i nude drugima samo povratak na siromaštvo i bedu?

Kako se oseća naš narod dok mu šamare udara taj isti Đilas, sve pričajući o inflaciji, koja je u njegovo vreme bila dvocifrena, ili o ekonomiji, koja je bila dobra samo u njegovim privatnim firmama, ili o srpskoj privredi, koju je Đilasov kartel sravnio sa zemljom?

Kako Đurić ističe, Srbija danas, u poređenju sa tom slikom koju nam nudi Đilas, je nebo u odnosu na ambis. Onaj ambis u kom smo bili u lopovsko vreme, a u koji tajkun želi da nas ponovo gurne svojom "politikom" zasnovanom na njegovom ličnom, masnom profitiranju.

- I jasno najavljuje gazda Multikom stranke na svojim televizijama šta nudi našem narodu - "Survivo". Puko preživljavanje. Upamtio je narod dobro to lopovsko vreme, i jasno poručuje - bilo, ne ponovilo se. Zato bira narod radije politiku napretka i prosperiteta, rada i borbe, samopoštovanja i istine. Baš takvu politiku kreira i lično predvodi Aleksandar Vučić. Narod bira budućnost i bira život, nikada više - poniženja i puko preživljavanje. Da zapamti to dobro Dragan Đilas - nikada više. - podvukla je Đurić .

Autor: