AKTUELNO

Nakon što je, kako je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio, tajkunski portal Direktno objavio vest, koja je kod njih uvek laž, da Srpska napredna stranka odlaže Skupštinu stranke jer ne može da napuni Arenu, morao je, kako je podvukao, da odgovori Draganu Đilasu.

Srpska napredna stranka je odložila svoju Skupstinu jer ima odgovornost prema svakom gradjaninu ove zemlje i dok epidemioloska situacija ne pokaže znakove smirivanja,ne želimo ničiji život da rizikujemo - objasnio je Glišić, pa dodao:

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Kako izgleda puna Arena,nikada punija,tajkun Đilas i njegovi zaposlenici imaće priliku da vide 27.novembra. A vama, kojima ništa nije sveto, vama koji psujete majku, vređate decu, proganjate i proklinjete svakog ko drugačije misli, vama ljudski životi ne znače ništa - rekao je Glišić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Glišić dodao, oni navijaju da svaki dan bude sto više mrtvih kako bi ugrabili neki politički poen, i kako oni, Srbiji žele sve najgore kako bi iz toga, upravo oni, lopovi i lažovi, isplivali na vlast.

- Dragane Đilas, tvoje prirodno okruženje su Marko Smrdojković, po zanimanju psovač majke, Marinika Pinokio Tepić koja drogira kokoške, kum Mlađa ortak u lopovluku i još nekoliko zavisnika od tvog debelog novčanika - rekao je Glišić, pa dodao:

- Vlasnik si medija,i narodnih 619 miliona evra rasutih po računima sirom sveta ali nisi vise vlasnik Srbije i to vise nikada nećeš biti - naveo je Glišić.

Zato sapni svoje lažove i prestanite da širite neistine, Arena će krajem novembra biti dupke puna ljudi koji žele Srbiju budućnosti a ne Srbiju prošlosti. Živ mi bio pa video, a nadam se u svojim medijima i objavio - zaključio je Glišić.

Autor: