AKTUELNO

Ksenija Vučić je za TV PINK, komentarišući vakcinaciju u Srbiji, rekla da kod našeg mentaliteta ima jedna čudna stvar, a to je da se brzo naviknemo na mere i zaboravljamo na dispiclinu.

Komentarišući kovid propusnice, rekla da ih svuda uvode, dodaje da je možda ta politika kažnjavanja kod nas slaba i objašnjava kako u Sloveniji od juče ne može gorivo da se sipa bez PCR testa ili zelenog pasoša.

- Proporcijalno broju stanovnika u okruženju je znatno veći broj zaraženih nego u Srbiji, ali je izuzetno visok broj preminulih u našoj zemlji – rekla je Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučić je, komentarišući Đilasov odlazak u Vašington i njegove izjave, rekla da je to čista biznis scena, i to ne zbog stanja u državi i rešavanja problema, već, kako kaže, kako bi se vratili na stare pozicije.

- U tom pismu najviše pažnje kongresmana američkih zauzimaju Telekom i TV Pink. Medijska scena njima ne odgovara, želeli bi da budu vlasnici sveta, a trenutno su samo jednog dela, i to im smeta – rekla je Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, svi znamo da ti kongresmani nisu besplatni. Pita se, da li neko zaista misli da njih posebno zanima Srbija i stanje u našoj zemlji?

Autor:

#Ksenija Vučić