AKTUELNO

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas otišao je u Vašington kako bi se dodvoravao Amerikancima i pljuvao sopstveni narod.

- Imate ljude na Kosovu koji su zaista kriminalci, zaista su kriminalci. Optuženi sa raznih strana... Formiraju svoju listu na Kosovu i oduzimaju 99 odsto glasova i sede u vladi Kosova - rekao je Dragan Đilas u Americi.

Premijerka Brnabić u "Hit Tvit-u" kaže kako je velika sramota ono što je Đilas uradio u Americi, kao i da je to ispod svakog nivoa. Misli i da je zbog ovakve situacije pocrveneo i Gabrijel Eskobar.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je Đilas uradio to je takva sramota! To je ispod političkog nivoa, ljudskog nivoa. Ja mislim da stvari koje je on izgovorio su takve da je i Eskobar pocrveneo od sramote. To je izuzetno ozbiljna izjava. To nije besmislena izjava! - kaže Brnabić i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

To je jasna, dobro definisana, politika Đilasa i njegove stranke. Đilas igra na to, i zato je počeo kampanju od vrata do vrata u Vašingtonu, a ne u Trsteniku. Đilas zna da se na vlast neće vratiti tako što će narod glasati za njega, nego zato što će imati podršku stranog faktora. Setimo se da je Đilas dao Pionirski grad, kada je bio na vlasti, za kuću Velikog brata i svoju firmu - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam gledao Glas Amerike, to inače ne gledam. Ne bih hteo da prećutim ovo što se tiče Đilasa. Ne dopada mi se kada stvoriš tabloide u Srbiji, kada stvoriš Velikog brata preko B92, a onda sutra kada tebe počne to da grize, zaboraviš na svoju ličnu odgovornost - kaže Jovanović.

Autor: S. K.