AKTUELNO

Iz Uprave crnogorske policije saopšteno je da je revidirana lista stranaca kojima je zabranjen ulaz u tu zemlju i da je sa nje skinuto 18 osoba. Među njima je i sin predsednika Srbije Danilo Vučić, za koga se nije ni znalo da se nalazi na toj listi.

Premijerka Ana Brnabić večeras je rekla kako predsednik Vučić nije imao nikakve informacije da je njegovom sinu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, a zatim je pokazala i primere iz medija Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da potvrdim da predsednik nije imao nikakve informacije, što je zaista neverovatno. Opet, imali ste užasne napade i na predsednika Vučića, na Srbiju, na vlast ovde i ja sam donela neke primere. "Vučić i Vulin se Krivokapiću svete preko dece", kada se ništa nije desilo, Krivokapićeve ćerke za Nova.rs: "Proteruju nas iz Srbije", a sve ovo vreme Danilu Vučiću je zabranjen ulazak u Crnu Goru - govori Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidite te paralele, šta god da se desi Danilo Vučić je proteran iz Crne Gore, niko o tome ne piše, sada opet tajkunski mediji, to dočekuju da bi dodatno napali Danila Vučića i kažu: "Danilo Vučić ima sumnjive kontakte u Crnoj Gori", a gore piše: "Zbog navodne veze sa navijačkim grupama", kakve veze sada imaju navijačke grupe? - dodaje Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Direktno napadaju mediji Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, to je najprljavija kampanja koju smo videli. Mislim da će ova izborna kampanja biti nešto najbrutalnije, jer se ta kampanja uvezuje sa medijima u regionu koji su vlasnici i Nove i Danasa i svih ostalih medija kojih ima dosta - kaže Brnabić.

Autor: S. K.