AKTUELNO

Kako se približavaju izbori opozicija u Srbiji svakim danom sve više pokazuje svoje pravo lice između ostalog i kako oni doživljajvaju bavljenje politikom.

U sumanutoj želji da vređaju i omalovažavaju članove Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića iz dana u dan pokazuju ustvari koliko su politički nezreli, da su diletanti i tragikomični. 

Sa takvim pristupom neće im pomoći svi izborni uslovi pa sve da ih i sami pišu, jer očigledno ne znaju šta rade. U nameri da lažu, mažu i klevetaju što im je specijalnost, ispadaju smešni. Poslednji primer je montaža zabave koju je u februaru 2020. godine organizovala Unija mladih Srpske napredne stranke u Jagodini, a na kojoj je između ostalog data podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, a sve u nameri da omladinu Srpske napredne stranke ismeju. 

Oni su umesto originalne muzike podvukli pesmu koja govori o predsedniku Vučiću čime su hteli da se podsmevaju omladini i celokupnom članstvu, a montirana pesma je izazvala velike simpatije kako članova Srpske napredne stranke tako i kod građana Srbije. Na pomenutoj zabavi govorio je i narodni poslanik Nikola Radosavljević koji je i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini i koji ima svoje viđenje ove montaže. 

Kako je Nikola Radosavljević narodni poslanik istakao, umesto da od Đilasovaca čujemo šta nude građanima Srbije, oni nude ništa drugo osim sopstvenu glupost i želju da nastave sa pljačkom Srbije, kao i montažama.

- Na pomenutom klipu gde su pokušali da budu ne znam šta, valjda duhoviti ispali su smešni kao što su smešni i u svim svojim montažama i izmišljotinama koje svakodnevno plasiraju preko svojih tajkunskih medija. Na pomenutoj zabavi Unije mladih, gde je bilo preko 300 omladinaca Srpske napredne stranke u Jagodini, na kojoj sam i lično na gitari odsvirao par numera u tom trenutku nisam znao da odsviram montiranu numeru, ali za sledeću zabavu sigurno ću je naučiti i biće izvedena na veliko zadovoljstvo članova Srpske napredne stranke u Jagodini - rekao je Radosavljević, pa dodao:

. U svakom slučaju ovo je još jedan primer gde ljudi vide ko ne treba da vodi građane Srbije, a to su očigledno apsolutni diletanti, zgubidani i lažovi koji su izgubili kompas i plutaju kao politički davljenici hvatajući se za slamku koja se zove izbori. Tu slamku spasa od građana Srbije nikada neće dobiti, ali hoće dobiti pesmu. Na aprilskim izborima građani Srbije će im svojim glasovima otpevati numeru „A sad adio i ko zna gde i ko zna kad - zaključio je Radosavljević.

https://www.facebook.com/SrpskaNaprednaStrankaGojagodinazvanicnaStranica/videos/2279030995731051/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

Autor: