AKTUELNO

Novinarka Ksenija Vučić komentarisala je jutros kod Jovane Jeremić napade na njenog sina Danila Vučića. Ovom prilikom Ksenija je izjavila da ona nije političar, već novinar i majka.

Ksenija je istakla kako je ponosna majka dvoje predivne, dobre, zdrave i lepo vaspitane dece.

Ja imam jednu veliku molbu za tebe, pošto mi ta tema nije draga zbog nekoliko otežavajućih okolnosti. Jedna od tih su kamere, drugo vreme, ali bih volela da kažem nekoliko rečenica. Ja nisam političar, ja sam novinar i majka, majka dvoje predivne, dobre, Bogu hvala zdrave, normalne i čini mi se lepo vaspitane dece i jako sam ponosna na to - rekla je Ksenija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ksenija Vučić je zatim rekla da se njen sin izdvaja iz mase svojih vršnjaka samo zbog prezimena, kao i da su Danilov otac Aleksandar i ona uložili najbolje što su znali, kako kada je reč o vaspitanju sina, tako i ćerke Milice.

Moje starije dete, sin Danilo, je vrlo običan i ne izdvaja se iz mase svojih vršnjaka, osim što se preziva, kako se preziva. Smem punog srca da kažem da smo njegov otac i ja u njega, kao i u njegovu sestru Milicu, uložili najbolje što smo znali, emocija, nerava, svakako to svaki roditelj zna. Čini mi se da je on, kao i ona, proizvod onog najboljeg što su pokupili od nas. Ko ih poznaje, a nije širok krug, najbolje zna o čemu pričam. Ja neću nikada, sigurna sam da neće ni njegov otac, koristiti mobilni telefon kako bi se namestio neki kadar i zaplakala, pokušavajući da iskoristim emociju koju imam, neću plakati pred mobilnim telefonom, sigurna sam da je moj sin dovoljno zreo, meni je dete, biće mi dete i kada bude imao 50 godina. Jedno jako zrelo i čeljade sa obe noge na zemlji. Vrlo sam ponosna na oboje - kaže Ksenija Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku Ksenija je rekla i kako puno razgovara sa svojim sinom koji je potpuno svestan da on nije meta, već da je samo sredstvo kako bi se došlo do njegovog oca Aleksandra na najgori mogući način.

Nas dvoje mnogo razgovaramo, on je potpuno svestan da on nije meta, da je on samo sredstvo da bi se došlo do njegovog oca na najgori mogući način i nema problem sa tim. On svaki put kada izlazi, a ne izlazi mnogo često, je svestan da će sve što bude uradio biti pod dve lupe i ne sme da uradi sve to što bi možda uradio kao mlad čovek. Jak je, mnogo je jači, nego što deluje - govori Ksenija Vučić za Novo vikend jutro.