AKTUELNO

Vlasnik Pink Media grupe Željko Mitrović uputio je otvoreno pismo vlasniku "Kurira" Aleksandru Rodiću.

Vidi Džoni, kao što znaš ja ti nisam ni premijer ni predsednik, a ni političar pa ću sebi dozvoliti da ti napišem nekoliko reči na tečnom srpskom jeziku da bi bio siguran da ćeš me dobro razumeti!

Dakle Rodiću, barabo jedna lopovska kako te samo nije sramota da ti koji si prodao i tatu i mamu i prijatelje i braću sada hoćeš svojim trulim zadahom da podbunjujes i zbunjuješ Srbiju novom obmanom i kukavičlukom koji tebe i tvoju familiju prati generacijama!

Javni poziv koji je Vučić uputio ukupnoj srpskoj javnosti o najvažnijem nacionalnom pitanju je poziv na razgovor i da ponovim demokratski razgovor, a ne rešenje koje plitkoumnici poput tebe vide kao dogovorenu ili obećanu stvar o kojoj ti sa sve svojim obrijanim mozgom ne možeš ni da sanjas!

Da si pripazio malo da ne ispadneš toliko glup, a koliko zapravo jesi, znao bi da Vučić nikada ne bi ni otvarao teme za koje ne veruje da mogu imati rezultat bolji od rezultata koji trenutno imamo, a koji suštinski možda nikada nismo ni imali!

Pišeš pisma u kojima vređaš i nipodaštavaš a suštinski kukavički bežiš od tema zbog kojih se preznojavaš i ne spavaš mesecima!

Meni lično ne smeta što si se preznojio ali neću da dozvolim da jedan mali kratkonogi intelektalni patuljak svojim lopovskim i kriminalnim pobudama vređa sve nas koji se borimo da od ove zemlje napravimo bolje i pristojnije mesto za život svih njenih građana.

Plati Rodiću ono što si pokrao a ja ti garantujem da će Srbija od toga sagraditi dvadeset vrtića jer se vrtić sagradi sa 300 hiljada evra a ne kako ti računas navikavši na lopovluke i kombinacije sa dva miliona evra koliko ste verovatno ti i Đilas plaćali takve objekte!

Da bi bili skroz jasni koliko si pokrao bitango jedna lopovska u nastavku ovog pisma gledaocima ću prikazati prilog o dubini tvog kriminala, a zbog koga si Vučića u svom pismu vređao da je očajnik i lažov, a istina je vucibatino jedna da si ti jedini i brojevima jedini očajnik koji posle više od šezdeset dana izmišljanja, laganja i vređanja nije ni jednom pomenuo kad misli da vrati pokradeno i izmiri svoje obaveze prema građanima Srbije!

#Aleksandar Rodić

#Pismo

#Željko Mitrović

'